USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На демонтаж тимчасових споруд у Луцьку витратять мільйон

18 Квітня 2017 19:27
Роботи з демонтажу самовільно встановлених кіосків, гаражів та інших об’єктів у Луцьку коштуватимуть приблизно мільйон гривень.

Аукціон з визначення переможця, який виконуватиме роботи з демонтажу самовільно розміщених споруд на території Луцька відбудеться 26 квітня. Тендерні пропозиції через електронну систему «ProZorro» прийматимуть до 25 квітня.

Замовником робіт виступає департамент муніципальної поліції міськради. Йдеться про демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм, тимчасових споруд, кіосків, гаражів, металевих та дерев’яних конструкцій, господарських споруд (сараїв тощо), парканів, обмежувачів руху, шлагбаумів, балок, запірних планок та інших об’єктів, які розміщені без відповідних документів на території міста Луцька, транспортування та зберігання таких об’єктів на майданчику для тимчасового зберігання. Передбачили демонтаж загалом 205 об’єктів. Очікувана вартість робіт становить 1,099 мільйона гривень.

Нагадаємо, демонтовані металеві конструкції, що зберігаються на штрафмайданчику, продають, повертаючи кошти до бюджету.

Загалом у 2017 році планували винести рішення про демонтаж приблизно 500 об’єктів.

Водночас, деякі рішення виконкому про демонтаж гаражів міська рада скасовувала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
11 Показати IP 18 Квітня 2017 20:34
ВидІліть сиротинській на відпочинок краще той мільйон . Вона бідна так важко працює .
Лучанин Показати IP 18 Квітня 2017 23:39
А скільки треба бабок, щоб міськрада з Сиротинською залишила все це в спокої? З іншої сторони, самовільно встановлені кіоски мають бути або узаконені, або демонтовані за рахунок того хто його встановив. З іншими спорудами треба розбиратися окремо. А от щодо гаражів, то не міськрада їх встановлювала і не має права сунути свої руки до них. Досить вже знущатися над людьми. Зробіть можливість їх узаконити, облагородити. Власне, я гаража не маю, але людей шкода, бо це не бізнес і не несе заробітку.
небайдужа Показати IP 19 Квітня 2017 09:53
Який дерибан грошей буде !
Європа Показати IP 19 Квітня 2017 13:15
Ідею підтримую . Мільйон сиротинській на відпочинок !!!
Наталія Показати IP 21 Квітня 2017 11:10
ВидІліть той мільйон . На навчання муніципалам . Хай пройдуть підготовчі курси . Не Позорте що українські поліцейські самі тупі в європі .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus