USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у пожежі загинула 2-річна дитина

19 Грудня 2013 15:11
Святий Миколай не завжди приходить до малечі з хорошими подарунками. Цього дня страшна трагедія трапилася в будинку, що на вулиці Сурікова, в районі Ковеля-2. Вогонь вщент знищив оселю багатодітної сім’ї і забрав життя у її найменшого члена родини – Катрусі, якій декілька днів тому виповнилося два роки, інформує ПроКовель.

У диспетчерську службу Ковельської пожежної частини дзвінок про займання вогню надійшов близько одинадцятої години від сусідки. Туди негайно виїхало дві пожежні машини ДПРЧ-4 та одна - ДПРЧ-19. Коли рятівники прибули на місце виклику, частина дерев’яного будинку, обкладеного цеглою, вже була фактично повністю охоплена вогнем. Зі слів пожежників, у той момент на дворі знаходилося четверо діток, які встигли вискочити зі смертельної пастки. Тоді ж з’явилася і мати малюків, яка лише на декілька хвилин відлучилася по господарству, а за дітьми попросила наглянути свою сусідку. Батька теж не було вдома, він – на заробітках. Вбита горем мати намагалася з-поміж врятованих знайти свою п’яту дитину – донечку Катрусю. Лише згодом, коли рятувальники вогонь приборкали, з’ясувалося, що дворічна дівчинка не змогла покинути будинок і загинула.

В результаті пожежі вогонь пошкодив і сусідську оселю, адже будинок був зведений на два господаря.

Інспектори пожежної служби поки не можуть називати причини займання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus