USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Донбасі - День тиші

9 Грудня 2014 08:30
Нова угода про припинення вогню на Донбасі має набути чинності сьогодні, 9 грудня, рівно о 9:00, - інформують наші столичні колеги з ТСН.

Про це йдеться у звіті моніторингової місії ОБСЄ, яка посилається на представників спільного українсько-російського центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін. Спостерігачі спеціальної місія ОБСЄ відвідали цей центр, який знаходиться в Дебальцевому, 7 грудня.

"Генерал-лейтенант Аскаров і генерал-лейтенант Лєнцов сказали, що сторони досягнули про умови припинення вогню, які, з їх слів, повинні набути чинності 9 грудня о 9:00", - йдеться у звіті моніторингової місії.

Нагадаємо, раніше українські військові і бойовики "ЛНР" домовилися про припинення вогню і виведення важких озброєнь, які повинні були відбутися 5-6 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2014 08:46
Дай Боже миру нашій багатостраждальній Україні!
........ Показати IP 9 Грудня 2014 11:38
Петя завод будує новий у Вінницькій області..круасани буде пекти - то для допомоги на АТО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus