USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Донбасі відкриють єдиний вцілілий аеропорт

9 Жовтня 2014 12:54
У Сєвєродонецьку відкриють єдиний вцілілий на Донбасі аеропорт. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Луганської ОДА.

"З початку бойових дій на Донбасі міжнародний аеропорт міста Луганська захоплений бойовиками ЛНР, зруйнований і не придатний для використання. Міжнародний аеропорт Донецька, побудований до “Євро-2012”, на сьогодні контролюється українськими військовими, за нього ведуться запеклі бої, злітна смуга та технічні приміщення зруйновані або сильно пошкоджені.

Єдиний вцілілий на Донбасі аеропорт, який міг би здійснювати регулярні внутрішні та міжнародні рейси, залишився в Сєвєродонецьку. Він належить ПАТ “Укртрансгаз” і не функціонує, оскільки не є профільним для роботи товариства", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні голова Луганської ОДА Геннадій Москаль провів переговори з головою правління ПАТ “Укртрансгаз” Ігорем Прокоповим щодо передачі аеропорту на баланс облдержадміністрації. Необхідні документи вже готуються у відповідності з українським законодавством. Після передачі ОДА вживе всіх заходів для запуску Сєвєродонецького аеропорту та здійснення регулярних повітряних перевезень у першу чергу з Києвом.

Нагадаємо, Сєвєродонецьк Луганської області звільнили від терористів 22 липня сили АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus