USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На дорогах України обмежили рух для вантажівок

2 Червня 2015 12:34
Сезонне обмеження руху вводиться на автомобільних дорогах загального користування. Відтак, вантажівкам дозволено рух лише вночі, а вдень вони повинні перебувати на спеціальних стоянках і майданчиках для відстою транспорту, зокрема поблизу об’єктів сервісу. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Звертаємось до водіїв великовагового транспорту з проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства та обов’язково враховувати зазначені обмеження при плануванні маршрутів.

Влітку, коли температура повітря сягатиме +28 градусів та вище, з 8:00 до 23:00 на дорогах загального користування Волинської області обмежується рух для великовагового автотранспорту.

Рух великовагового транспорту при підвищенні температури повітря більш ніж +28°С сприяє руйнуванню дорожнього покриття, утворення на них колій і зсувів, що у свою чергу призводить до значних деформацій, а подекуди до повного знищення ділянок доріг.

Працівники ДАІ посилять контроль за виконанням водіями вантажівок зазначених вимог та у разі виявлення порушень прийматимуть рішення відповідно до вимог чинного законодавства України.

Звертаємося до водіїв великовагового транспорту з проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства та обов’язково враховувати зазначені обмеження при плануванні маршрутів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан,Луцьк Показати IP 2 Червня 2015 14:09
Це дуже добре!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus