USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На дороги до митних пунктів пропуску на Волині треба майже мільярд

25 Квітня 2016 16:19
Згідно з інформацією Служби автомобільних доріг області, автошляхи до митних пунктів пропуску Волині потребують значних ремонтів. За найскромнішими підрахунками, на дороги до «воріт держави» потрібо майже мільярд гривень.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови ОДА сьогодні, 25 квітня.

Так, стало відомо, що Служба автомобільних доріг надала інформацію про потреби ремонту автошляхів до пунктів пропуску, які розташовані на Волині.

Зокрема, на волинську ділянку траси Устилуг-Луцьк-Рівне треба 57,4 мільйона гривень. На автодорогу Київ-Ковель-Ягодин - 231,8 мільйона, на дорогу Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече (ділянка до пункту пропуску Доманово) - 104 мільйона, до ПП «Дольськ» - 147,2 мільйона.

На ремонт під’їзду до пункту пропуску «Піща» необхідно 47 мільйонів гривень, до ПП «Пулемець» 76,8 мільйона, до ПП «Самари» - 130,5 мільйона і до ПП «Гута» - 147 мільйонів гривень.

Загалом для того, щоб відремонтувати всі автошляхи до митних пропусків з Білоруссю та Польщею, розташованих на території Волинської області, потрібно більше 900 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Медики Показати IP 26 Квітня 2016 08:11
Знову на дорогу до Ягодина? Її вже сотню разів "відкривали" різні владці,переріізали стрічки,освячували,та видно дуже грішили(крали) при будівничтві,бо нічого не допомогло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus