USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відмовляються їхати перевізники: на Волині просять відремонтувати аварійні дороги. Перелік

11 Лютого 2021 16:47
Облдержадміністрацію просять включити до переліку доріг, які планують ремонтувати цього року, низку аварійних автошляхів.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 4 чергової сесії обласної ради, 11 лютого.

Депутати облради озвучили низку запитів з проханням включити до переліку доріг, які планують цьогоріч відремонтувати, ще додаткові автошляхи.

Зокрема, Ігор Волошенюк зачитав клопотання мешканців сіл Садів, Кошів та Горзвин з проханням відремонтувати 7 кілометрів дороги, яка з’єднує ці населені пункти. З його слів, селяни вже понад 10 років звертаються в усі інстанції з проханням про ремонт, але питання не вирішене й досі. Так само в жахливому стані перебуває дорога між селами Битень, Радошин, Баківці та Мар’янівка, де 12 км автошляху – аварійні.

Депутат Юрій Ройко, своєю чергою, просить цього року відремонтувати дорогу, яка з’єднує села Карпилівка та Башлики з центром громади – селищем Цумань.

Його колега Анатолій Філюк наголосив, що ремонту потребують і ділянки дороги між селами Видерта та Велика Глуша, ділянки доріг Воєгоща – Млинок – Видерта – Ворокомле – Залаззя – Бихів, Полиці – Оленине – Рудка Червинська.

Депутат Ярослав Матвійчук просить Службу автомобільних доріг звернути увагу на трасу державного значення Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка, яка проходить і через місто Володимир-Волинський і теж є у вкрай занедбаному стані.

Потребує ремонту й дорога Сильне – Карпилівка – Цумань, зазначив депутат Роман Чорненький. З його слів, через поганий стан автошляху перевізники відмовляються обслуговувати маршрут і не хочуть їхати в зазначені населені пункти. Проблем додає й те, що дорогу руйнують багатотонні вантажні автомобілі, які возять ліс.

Крім того, депутат Андрій Бокоч попросив включити до переліку дорогу Іваничі – Заболотці – Литовеж.

Усі згадані депутатські запити колеги підтримали.

Нагадаємо, згідно з попередньою інформацією, Волинській області цього року планують виділити у 2,5 раза менше коштів на ремонт доріг державного значення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus