USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Дубнівській у Луцьку 10 багатоповерхівок без води через аварію

21 Червня 2020 11:40
Внаслідок аварійного пошкодження мережі 21 червня близько п’ятої години ранку аварійні служби були вимушені здійснити відключення водопостачання близько десяти багатоквартирних будинків на вул. Дубнівській у Луцьку.

Аварійна ситуація виникла через затоплення великої бойлерної ДКП «Луцьктепло», повідомили у КП «Луцькводоканал».

Враховуючи складність аварії, наразі залучаються відділення МНС для якомога швидшого відкачування води і подолання наслідків ушкоджень.

Далі аварійні бригади КП «Луцькводоканал» та ДКП «Луцьктепло» виявлятимуть місце пошкодження і ліквідовуватимуть аварійну ситуацію.

Подача води буде відновлена по завершенні всіх відновлювальних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Голос Істини Показати IP 21 Червня 2020 12:20
От зараз вигадують багато нових слів псевдоукраїнських, усілякі поліційники, гвинтокрили і зазнімкування зі спортовцями на змагах. А де дійсно треба - пишуть російські - "приступлять", немає такого слова. P.S. А по темі - уявляю собі, скільки днів буду сидіти без водопостачання
Гоцул до Голос Істини Показати IP 21 Червня 2020 20:51
Я вітаю Вас і бажаю терпіння ... Не забувайте зливати унітази ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus