USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Дубнівській висадили сотню дерев

5 Квітня 2017 18:30
Депутат Луцької міської ради від політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Олександр Кравченко разом із місцевими мешканцями та комунальниками висадили дерева на вулиці Дубнівській у Луцьку, інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

Як пояснив начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда, через те, що на вулиці Дубнівській розташовано багато підземних комунікацій, великі дерева із розгалуженою кореневою системою, такі як дуби, липи чи каштани, не садили.

«Ми будемо садити дерева які мають невелику кореневу систему , – розповідає Анатолій Гламазда. – Біля дороги садимо декоративні дерева, які називаються катальпа. В них дуже великі гарні квіти і специфічні плоди, схожі на квасолю. Крім того, садимо кущі спіреї і біля КП «Луцькводоканал» – 15 ялинок».

«Тут великий потік машин, які виділяють важкі метали, висока загазованість повітря і зовсім немає дерев. Тому вважаю, що потрібно садити дерева, аби повітря було чистіше», – переконаний лучанин Роман Козовий.

«Не міг не долучитися до такої доброї справи, адже тут мій округ. Ми допомагаємо нашому комунальному підприємству озеленити місто. Щоб ці дерева лишилися і люди за них дбали, то у висадженні цих дерев приймають участь мешканці цього району», – каже Олександр Кравченко.

До справи долучилися вихованці загальноосвітньої школи-інтернату правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою та діти із ДНЗ № 15. Загалом висадили 110 зелених саджанців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Володимир Показати IP 5 Квітня 2017 18:56
Молодці!!!
А2А Показати IP 5 Квітня 2017 21:36
Все як завжди. 1. Задум хороший, але зроблено тяп-ляп. 2. В катальпи потужна коренева система, чи не досягне за кілька років підземних комунікацій. 3.Катальпи посадили під дротами зовнішнього освітлення на незначній віддалі від проїжджої частини та тролейбусної лінії. Хоч хтось подумав, що буде буде через 7-10 років, коли дерева розростуться? 4. Посадкова яма під саджанці повинна бути значно більшою. 5. Поливати і доглядати хто буде? чи посадили- попіарились, всохне - туди йому й дорога.
Юля Показати IP 6 Квітня 2017 08:41
Чудово! Я пишаюся вами та вашими людськими якостями!
мешканка Дубнівської Показати IP 6 Квітня 2017 10:44
Дуже дякую усім, хто висаджував деревця і небайдужим ініціаторам. На цій широкій вулиці дуже насичений рух і справді не вистачає дерев. Підземгих комунікацій у місті скрізь багато і коріння дерев ніяк ім не зашкодять. Дякую!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus