USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку висадили дерева в рамках акції «Чиста Україна – чиста Земля»

13 Листопада 2020 13:42
Сьогодні в рамках акції «Чиста Україна — чиста Земля» лучани висадили дерева на території пам’ятки природи місцевого значення «Теремнівські ставки».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Як розповіла начальник відділу екології міської ради Оксана Лисак, ідея провести озеленення саме цієї території виникла у зв’язку із необхідністю оновити видовий склад старовікових дерев, що відмирають через зміни клімату.
Нові саджанці є нетиповими для Луцька, адже зазвичай поширені на територіях України із теплішим кліматом. Це платан західний, глід, акація, метасеквоя. А на вільних територіях насадження доповнять дубами й березами.

В акції взяли участь структурні підрозділи Луцької міської ради, Регіональний офіс водних ресурсів, міська філія державної установи Центр пробації, а також педагогічні колективи із 23, 19, 10, 18 та 22-ї шкіл.
Закупівлю саджанців було профінансовано з міського екологічного фонду на суму 230 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаю Показати IP 13 Листопада 2020 18:44
Однією рукою міська рада зрізає дерева, іншою - садить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus