USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

«На фінансування лікування поранених військових на 2024 рік виділять додаткові кошти», – народна депутатка з Волині Ірина Констанкевич

15 Січня 2024 07:44
Всеохопне фінансування лікування й харчування поранених військових, надання їм необхідної психологічної допомоги, а також гідні зарплати для медиків із прифронтових лікарень – повсякчасні питання порядку денного засідань ТСК з питань лікування та реабілітації військовослужбовців.

12 січня відбулося перше у 2024році засідання тимчасової слідчої комісії, членом якої є народна депутатка з Волині Ірина Констанкевич. Розпочалося засідання з підсумування роботи за 2023 рік (ТСК створили у вересні 2023-го).

«ТСК вже домоглася суттєвого збільшення фінансування лікування поранених військових на 2024 рік, щоб кожен пакет НСЗУ повністю покривав увесь обсяг необхідної медичної допомоги. У цьому напрямку важливо відзначити роботу МОЗ. Це результат системної, спільної роботи. Дякуємо», – написала на своїй сторінці у Фейсбуці Ірина Констанкевич.

Читати ще: «Нам потрібні снаряди та дрони. Задля перемоги будемо всі економити», – Констанкевич про держбюджет

Як відомо, йдеться про збільшення фінансування на 5,7 мільйона гривень.

Також під час засідання йшлося про внесення до нацпереліку низки медикаментів та витратних матеріалів. Це важливо, адже ліки чи засоби, яких немає у переліку надважко фінансувати.

«Аби їх внести, триває ґрунтовна, системна і кропітка робота.Зараз є 24 найважливіші препарати, які вже готові, аби їх включили, щоб вони тарифувалися і все відбувалося за законом», – зазначила парламентарка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus