USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На фоні пожежі у Володимирі-Волинському «зіваки» активно робили селфі

30 Травня 2017 15:41
Рятувальники під час ліквідації пожежі, яка сталася нещодавно на місцевій швейній фабриці у Володимирі-Волинькому, спрацювали неоперативно. Натомість високу оперативність проявили військові пожежники.

Про це заявив міський голова Петро Саганюк під час чергової щотижневої оперативної наради з керівниками установ, підприємств та відомств, - пише ВолодимирМедіа.

У Петра Саганюка було чимало запитань та зауважень до місцевих рятувальників.

«Я вважаю, що це був серйозний екзамен як для наших пожежників так і для керівництва фабрики. Зайнявся розкрійний станок, жінка сама цілих 20 хвилин його намагалась загасити. Чому їй ніхто не допоміг, чому тільки через певний час викликали рятувальників. А рятувальники чому не перекрили вулицю, чому не перекрили рух і не відвели подальше цілу армію зівак, які активно знімали відео та робили селфі на фоні пожежі. Треба зазначити, що дуже оперативно спрацювали військові пожежники»,- зазначив мер міста.

Нагадаємо, 26 травня до диспетчера служби порятунку «101» о 07:36 надійшло повідомлення, що в одному з цехів будівлі швейної фабрики ПАТ «Луга» у Володимирі-Волинському трапилась пожежа, під час якої отримала опіки рук 48-річна працівниця цеху, її госпіталізували до центральної районної лікарні каретою швидкої допомоги.

На місце події у складі двох відділень прибули працівники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці вдалося з’ясувати, що пожежа виникла в приміщені швейного цеху на 2-му поверсі площею 450 м2. Для приборкання лиха рятувальники викликали на допомогу три резервні відділення 5-ї, 18-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин відповідно міста Нововолинська, селища Іваничі та міста Ковеля, а також команду місцевої пожежної охорони міста Устилуг.

Крім того, на допомогу прибули військові пожежники. О 8:30 загорання вдалось локалізувати, а о 09:07 ліквідувати остаточно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus