USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На фронті почався процес ротацій, – Сирський

14 Березня 2024 14:25
На південному і східному фронті зберігається складна ситуація. Але вдалося запустити процес ротації військових частин.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Він прибув на Запорізький напрямок і провів роботу в бригадах, які тримають оборону на запорізькому напрямку.

«Ворог продовжує атакувати наші позиції в районах Роботиного, Вербового, але без особливого успіху. Бойові дії характеризуються численним застосуванням дронів усіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів. За таких обставин ударні безпілотні системи поступово стають основною ударною зброєю сухопутних підрозділів у загальновійськовому бою», – написав у мережі Сирський.

Читати ще: Верховна Рада проголосувала за демобілізацію строковиків

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що в цих умовах надійний захист військовослужбовців можуть забезпечити тільки сучасні та потужні засоби РЕБ, роль і значення яких постійно зростає.
«Протистояння дронів і РЕБ вийшло на перший план, і тільки той, хто перший зможе домогтися відриву від противника в цьому змаганні, буде мати шанс на перемогу», – заявив він.

Сирський зазначив, що позитивом є те, що, незважаючи на доволі складну обстановку на всій лінії фронту, вдалося запустити процес ротацій і заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї.

«Це дасть змогу стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів. Під час роботи прийняв усі необхідні рішення для підвищення бойових спроможностей наших бригад», – додав головком ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Заміні Показати IP 14 Березня 2024 14:41
Третій окоп міняється з першим.
Вікторія Показати IP 14 Березня 2024 19:04
Сам є росіянин,вся рідні в Росі і цей чел бореться за Україну,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus