USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На яких вулицях Луцька ремонтуватимуть дороги

26 Листопада 2014 11:16
На кількох вулицях Луцька планують нове дорожнє покриття.

Із запитом щодо покращення стану доріг та автомагістралей на вулицях Каштанова, Баранова, Тарасова, Волинська виступила депутат Луцької міської ради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.

З її слів, такий запит сформували на основі численних звернень виборців. Окрім того, лучани просили заасфальтувати дороги та облаштувати тротуари на вулиці Гастелло.

Тож, народні обранці підтримали ініціативу, проголосувавши «за» виділення з бюджету у 2015 році коштів на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць Каштанова, Баранова, Тарасова, Волинська, а також оновлення асфальту та тротуарів на вулиці Гастелло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
забули Показати IP 26 Листопада 2014 12:01
Вже вкотре забули про Воїнів-інтернаціоналістів. Там яма на повороті вже майже 25 см глибиною, до дитсадка і житлових будинків дорога просто в катастрофічному стані.
Шукайте свого депута до забули Показати IP 26 Листопада 2014 14:23
Так шукайте депутата по своєму округу. Он Констанкевич депутат по Львівській, того і старається
Лучанка Показати IP 26 Листопада 2014 12:48
Про двори на пр. Перемоги теж як завжди забули. Десятки років там не пройти, не проїхати. А то на Таросова грошей хватає(((
небайдужий Показати IP 26 Листопада 2014 13:56
Тарасова - це паралель Володимирсьої. У випадку форс-мажору активно використовується. Ремонту не було з початку асфальтного покриття ...з 1986
Жителі району Показати IP 26 Листопада 2014 19:47
Хороша ініціатива депутатської групи "Новий Луцьк" і особисто І.Констанкевич. Будемо надіятися, що ця ініціатива продовжиться, не дивлячись на те, що п.Ірина не пройшла в депутати ( хоча дуже шкода). Тому що такі вулиці як: Садова, Педагогічна, Зелена, Рєпіна, Західна, Челюскіна та інші цього району - це вулиці минулого тисячоліття. Надіємося на Вас, Ірино Мирославівно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus