USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Камінь-Каширщині горіло приміщення сільської ради

4 Березня 2018 18:38
У селі Нові Червища, що в Камінь-Каширському районі, в одноповерховому будинку, де знаходиться відділення зв’язку та сільська рада, сталася пожежа.

Як розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини сільська голова Марія Салівончик, подія трапилася в п’ятницю, 2 березня.

«Близько 19.40 люди йшли з церкви й побачили дим. Приміщення сухе, старе, дах покритий руберойдом…» – зазначила Марія Салівончик.

Спочатку загорілося приміщення пошти, яке в результаті вигоріло повністю. Потім вогонь перекинувся на ту частину будівлі, де містилася сільська рада.

На щастя, ніхто не постраждав. Ймовірною причиною загоряння стала електропроводка.

«Будівля сильно не постраждала, але повністю згорів дах… Фактично, нас просто залили. Нам вдалося винести меблі, комп'ютери, документи», – розказала сільська голова.

Вона поділилася, що поки сільська рада перебралася в тимчасове приміщення, також підшукали нежиле приміщення для облаштування пошти. Окрім того, надати допомогу сільській раді пообіцяли з району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зоряк Шкурян Показати IP 4 Березня 2018 18:41
Класично! З кутка почалося. Спочатку ради спалити, потім суди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus