USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На керівника волинського «Беркуту» поскаржилися у ГПУ

5 Червня 2014 13:01
Геннадій Москаль направив в Генпрокуратуру матеріали по фактах злочину на Майдані, інформують «Новини Закарпаття».

Екс-керівник міліції Закарпаття, голова ТСК у Верховній Раді України з питань вбивств на Майдані Геннадій Москаль вважає, що є усі підстави для відкриття кримінальних проваджень, вручення повідомлень про підозру, складання обвинувальних висновків і напряму матеріалів до суду по командирах спецпідрозділів "Беркут", прикомандированих в період з 19 по 22 січня 2014 року в ГУ МВС України. А саме – Волинської, Дніпропетровської, Донецької,Закарпатської, Запорізької, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей , а також міст Київ і Севастополь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 5 Червня 2014 13:44
правильно, шли листи, потім су...ка сам станеш на блок пости, зачистку території та інше...
Всезнайко Показати IP 5 Червня 2014 14:47
Москаль падлюка!!! Івано-франківські беркутята вже стали героями, "посмертно"... На гвинтокрилі загинули...
А.БВ Показати IP 5 Червня 2014 14:47
Раніше організуй захист України, а потом шли писти. Беркут вже місяць воює а бездарі шукають крайніх. І так за цих лжепатріотів просрали Крим і розвязали війну завершення якоє ой як далеко з нашими талантами
медсестра Показати IP 5 Червня 2014 14:49
а він вже пристроївся в училищі міліції замом і непогано себе почуває на 6,5 тис грн.
сестроеб до медсестра Показати IP 19 Червня 2014 19:36
коментар було видалено
москалю Показати IP 5 Червня 2014 14:57
пане Москаль! Ви гнида вищого розливу. Коли Ви служили в міліції, користувалися усіма благами, отримували шикарну зарплату, Ви не гребували усім цим і мовчали. Зараз, отримуючи шикарну міліцейську пенсію, Ви не спішите від неї відмовитися. Однак, Вам пече і крутить, що Вас, як заслуженого майданівця" не запрошують ділити пирога, і Ви бризкаєте слиною в бік своїх колишніх соратників по поганах. Ви просто зрадник.
волинянин Показати IP 6 Червня 2014 18:48
МВС і МОСКАЛЬ вже розвалили Беркут, позвільняли людей, які є професіоналами. Так, може вони і винуваті у злочинах проти мітингувалиників, які закидали їх коктейлями молотова та розстрілювали впритул. Лише у Волинському Беркуті 10 поранених. Проте слідством так і не встановлено причетність Волинських Беркутів до вчинення злочинів у Києві, на їхніх руках немає крові. Вони виконували наказ. І нова влада створила прецедент, коли зараз цілі підрозділи ЗСУ, СБУ, МВС, НГУ відмовляються виконувати наказ, бо бояться, що завтра їх звинуватять, що вони виконували злочинний наказ. Невідомо яка влада буде завтра і не має нівчому впевненості. Після цього, не знаю чи хтось із колишніх Беркутів буде їхати на схід воювати за нову владу. На мою думку, треба залишити їх у спокої і дати можливість далі служити, воювати із сепаратистами за Україну і за нашу свободу, цілісність держави, це їхня робота, бо хто ж це буде робити. Необстріляні призовники - "партизани" чи Правий сектор із самообороною, який ставив їх на коліна????? Хватить відправляти на Схід гарматне м"ясо і привозити цинкові труни на Волинь. На рахунок колишнього командира Беркута, який, на мою думку, є фанатом спецназу, то, наскільки я знаю, йому мають запропонували сформувати новий високопрофесійний боєздатний підрозділ, підібрати людей і він має із ними їхати на Схід воювати. Він не сцикун, як дехто. А так його просто викинули із системи як непотрібний матеріал. І в училище він пішов працювати як у заслання, бо просто багато працівників в УМВС, які Беркут зрадили і підставили, не хочуть його бачити в управлінні. Дайте хлопцю працювати і не чіпайте його!!! Легко сидіти вдома на дивані, писати всяку пургу, а йдіть самі воювати!!!! Слабо????!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus