USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На хабарі затримали високопосадовця Львівської ОДА

24 Лютого 2021 10:15
На Львівщині на хабарі затримали працівника управління капітального будівництва Львівської ОДА.

Як повідомив голова ЛОДА Максим Козицький, посадовець вимагав та одержав від представника будівельної організації хабар за раніше укладений договір, передає Zaxid.net.

«Хочу наголосити, що розслідування має бути об’єктивним та неупередженим. Для нас немає недоторканних. Будемо надавати всіляку підтримку правоохоронним органам щодо фактів розкрадання державного бюджету та неправомірного використання службового становища», – написав Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook ввечері, 23 лютого.

Поліція кваліфікувала дії посадовця Львівської ОДА за ч. 3 ст. 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі). Якщо його провину доведуть, працівнику управління капітального будівництва Львівської ОДА загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У поліції та прокуратурі Львівщини інцидент наразі не коментують, утім посадовці управління капітального будівництва ЛОДА неодноразово фігурували у корупційних скандалах. Зокрема у 2020 році тодішнього в. о. начальника управління Олега Пелиха та його підлеглого звинуватили у привласненні 2,8 млн грн. 3 січня чотирьом колишнім посадовцям ЛОДА, серед яких і екскерівник управління капітального будівництва ЛОДА, оголосили про підозру в привласненні 3,2 млн грн при будівництві амбулаторій та спорткомплексу на Львівщині.

Як стало відомо «Ділу», на хабарі затримали т.в.о начальника управління капітального будівництво ЛОДА Павла Тереха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Колядник зварич Показати IP 24 Лютого 2021 12:00
Це є давня галицька традиція - засівати.
А? Показати IP 24 Лютого 2021 13:35
А Том Круз тут до чого ? Що ы вын хабарі брав?
Ігор Показати IP 24 Лютого 2021 16:52
Піймали сфотографували відпустили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus