USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Харківщині ворог бомбардує обленерго, ТЕЦ і житлові будинки

9 Березня 2022 08:34
На Харківщині ворожі війська продовжують бомбардувати об’єкти критичної інфраструктури, як-от електропідстанції й ТЕЦ-5 та житло мирного населення.

Про це повідомляє у Телеграмі відділ комунікації поліції Харківської області.

«За добу зафіксовано декілька влучань в обленерго, де розташовані основні підстанції, спроби пошкодження ТЕЦ-5. Через наслідки бомбардувань з одного будинку у Харкові евакуювали 150 людей, з іншого – близько 200», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що критична ситуація склалася у місті Ізюмі. За відмову здатися російські окупанти взяли місто в облогу і знищують його.
Працівники поліції рекомендують громадянам у разі обстрілів обов’язково дотримуватися заходів безпеки, не порушувати вимоги комендантської години, мати при собі документи, ліки, предмети першої необхідності.

При виявленні підозрілого предмета необхідно звертатися до поліції або рятувальників за номерами 102 та 101.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus