USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

На Херсонщині загинув молодий Герой з Волині Максим Переходько

22 Листопада 2023 15:01
Трагічна звістка прилетіла в Олицьку громаду. У боях за Батьківщину загинув Герой із села Чемерин Максим Вікторович Переходько 2001 року народження.

Про це повідомили в Олицькій селищній раді.

Максим мужньо захищав Україну, до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за світле, мирне майбутнє Батьківщини. Герой загинув 21 листопада 2023 року, мужньо виконавши військовий обов’язок, у бою за Україну, її свободу і незалежність поблизу смт Козацьке Бериславського району Херсонської області.

«Мужність та героїзм Максима є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про те, як важливо відстоювати нашу рідну землю. Відвага Героя неоціненна, найвища гідність – віддати життя за Батьківщину, захищаючи від російського окупанта. Висловлюємо щирі співчуття матері, сестрам, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо з вами біль втрати, сумуємо разом з вами. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей», – йдеться у повідомленні.

Про церемонію прощання та чин поховання повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus