USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Хмельниччині нагородили військового, який врятував від знущань собаку

25 Листопада 2019 07:40
У Національній поліції голова відомства Ігор Клименко і заступник очільника МВС Антон Геращенко нагородили військовослужбовця, який врятував від знущань собаку на Хмельниччині.

Про це інформує Нацполіція у Facebook.

«Глава Нацполіції Ігор Клименко разом із заступником міністра внутрішніх справ України Антоном Геращенком зустрілися зі старшим сержантом Збройних сил України та його дружиною, аби вручити подяку та цінні подарунки», – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що те, що старший сержант наздогнав машину, якою тягнули прив’язаного пса, і разом з дружиною почали рятувати собаку.

«Дякую вам за людяність і за милосердя. Я думаю, що всі громадяни України мають брати з вас приклад, адже тільки разом ми зможемо побороти несправедливість і жорстокість», – із такими словами звернувся до подружжя глава Нацполіції.

Як повідомлялося, слідчі Хмельницького ГУ НП відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 299 Кримінального кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами» за фактом знущання над собакою. Ця стаття передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Інцидент стався неподалік від с.Кузьмин Красилівського району Хмельниччини. колишній заступник міського голови, працівник Держархіву Володимир Байдич волік дорогою прив’язаного до автомобіля собаку. Випадкові свідки змусили зупинитися чоловіка. Свій вчинок чоловік пояснив тим, що пес начебто вкусив його матір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Офіс Показати IP 25 Листопада 2019 08:08
Це, як мінімум Герой України.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2019 08:52
Зловили злодія- лице На фото закрите,нагороджують -лице закрите..совпадєніє??не думаю))
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2019 09:45
Стаття якось розмито написана: спочатку пишуть "...сержант наздогнав машину...", а потім "Випадкові свідки змусили зупинитися чоловіка". Так це сержант зупинив чи випадкові свідки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus