USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На Ківерцівщині відкрили спортивний комплекс

21 Червня 2021 12:15
У селі Тростянець на Волині відкрили спортивний комплекс.

Про це повідомила народна депутатка Ірина Констанкевич у Фейсбуці.

«Футбольне, баскетбольне, волейбольне поля, тенісний корт – це все тепер доступне для жителів с. Тростянець та Ківерцівської ТГ.

Масштаби вражають!

Ідея і реалізація, і всі кошти однієї людини Сергія Олександровича Мосійчука. Велика повага і вдячність за інвестицію в майбутнє дітей», – йдеться у дописі.

На святі була також присутня заступниця Міністра молоді та спорту Ніна Уманець, президент громадської спілки «Федерація легкої атлетики України» (ФЛАУ) Равіль Сафіуллін, віцепрезиденти ФЛАУ Віктор Грінюк та Володимир Рудюк, Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук, помічники народної депутатки Ірини Констанкевич Орест Маховський та Віктор Лисюк.

«Це важливо, що на Волині з‘являються спортивні центри такого рівня. Це потужний поштовх у розвиток та популяризацію спорту, виховання дітей та молоді. Це приклад для інших. І особливо для влади», – заявила Ірина Констанкевич.

Вчора у Тростянці було подвійне свято, адже там відзначали ще День села. Гостей свята вітали музичними та танцювальними композиціями, для дітей проводили різноманітні майстер-класи (надання першої медичної допомоги), працювали аніматори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 21 Червня 2021 13:03
Велика людина!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus