USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На кладовищі у Володимирі-Волинському невідомі ховають «закладки» з наркотиками

27 Березня 2019 14:16
У Володимирі-Волинському на Ладомирському кладовищі ховають наркотики, які потім забирають підлітки, пише Володимир медіа.

Зі слів місцевого мешканця, він часто бачить «закладки» – наркотики, а й бачить тих, хто приходить у визначені місця та забирає їх.

Останнім часом місцем так званих «закладок» у Володимирі-Волинському стало кладовище «Ладомирське», де у спеціально визначених місцях залишають дози. Контейнерами є стара капличка, могильні плити та інші місця, де вони залишають увесь «скарб».

«Після цього кладовищем починає бродити дітвора років 10-12, яка отримавши по «вайберу» фото схованки, безпомилково знаходить його та забирає наркотики. Схоже, що між тими, хто розповсюджує дурман та наркозалежними дітьми тісно налагоджена мережа спілкування за допопомгою мобільного зв’язку.

Щоразу на кладовищі з’являється все більше дітей, які ходять серед могил з телефонами в руках та шукають місце «закладки». І це вже тягнеться не один рік», – йдеться у матеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 27 Березня 2019 14:34
Я конечто пардон..............но.........наркоту прячут и в Ковеле и в Луцке. Система проста: наркоша заходит на сайт специательный, регистрируется, получает смс на телефон, оплачивает чз терминал, получает координаты "закладки". .................... Менты если бы хотели, то нашли бы "закладчиков".............но это их не интересует........заработка в этом криминале нетту..........посему, повторюсь, ментов это не интересует. Версия 2: не хотят заниматься этими делами, потому как поставлены на "зарплату"
Навуходоносор Показати IP 27 Березня 2019 16:43
Зато ушиваться планируют на всех избирательных участках. Сидят там, где тепло и мухи не кусают. А закладки наркоты - морока, сидеть в засаде надо, фиксировать на видео и прочее. Если с наркотой не разберутся методом Пиночета - стране конец. А ведь метод очень прост. Напомню, о чем идет речь. До прихода Пиночета к власти в Чили в 1974 году ежегодно на пляжах в океане тонули 20-25 тысяч человек. Причина была одна: все они далеко заплывали, несмотря на запрет. Пиночет распорядился разогнать спасательную службу страны и вместо спасателей разместил на каждом пляже по одному снайперу. Заплывших за буйки снайпера расстреливали. Через две недели статистика стала фиксировать лишь отдельные случаи гибели на воде, а через месяц все знали: заплыл за буек - тебе каюк. Пиночет уже давно умер, но все туристы отмечают, что чилийцы дальше 10 м от берега в воде не заплывают до сих пор. Метод можно распространить на янтарных копателей, убивающих природу, на взяточников - коррупционеров, на педофилов, на серийных убийц...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus