USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

На класі: «Старий Луцьк» вдруге переміг «Хімік-2». Фоторепортаж

12 Грудня 2021 16:07
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» здолав дубль южненського «Хіміка» і в другому матчі спарки. Сьогодні матч для лучан був складнішим, ніж учора, але все ж вони святкували перемогу – 82:67.

Южненці відкрили рахунок у грі та згодом пішли у відрив завдяки «трьосі» Івашова – 4:9. Відзначимо, що гості застосовували високий пресинг, і це давало результат. Після ще одного влучання «Хіміка-2» Володимир Журжій взяв тайм-аут. Невдовзі Заєць дальнім влучанням трішки скоротив відставання, але першу чверть «хіміки» все одно виграли з комфортною перевагою – 13:24.
Читати ще: «Старий Луцьк» без особливих проблем здолав дубль «Хіміка»

У другій чверті лучани почали поступово скорочувати відставання – завдяки двом дальнім влучанням Федчука та вдалим попаданням Коровякова з лінії штрафних лучани наблизились на відстань 2 очок. А ще дві «трьохи» від Унгуряна та Коровякова дозволили «Старому Луцьку» вийти вперед. Проте на велику перерву команди все ж пішли за переваги «Хіміка-2» – 37:39.
В стартові хвилини третьої чверті у лучан виділявся Юрченко, який спочатку зробив блокшот, а в наступній атаці своєї команди закинув з-за дуги, вивівши «Старий Луцьк» вперед – 44:41. Невдовзі той же Юрченко двічі поспіль забив з-під кільця, що дозволило «Старому Луцьку» відірватися на +9. Але «хіміки» також не збиралися здаватися, скоротивши відставання до -4. У підсумку третя чверть закінчилася з рахунком 60:53.
За половину четвертої десятихвилинки лучани зуміли відірватися на 14 очок, зокрема цьому посприяли дві поспіль «трьохи» Зайця та Коровякова – 70:56. Відзначимо й Федчука, який після тайм-ауту гостей двічі забив зі штрафних і одразу ж закинув після власного перехоплення. Сирена зафіксувала впевнену перемогу «Старого Луцька» – 82:67.
Найрезультативнішим у складі лучан став Сергій Юрченко, закинувши 20 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus