USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» без особливих проблем здолав дубль «Хіміка»

12 Грудня 2021 10:23
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» на власному майданчику здобув впевнену перемогу над южненським «Хіміком». Програвши лише одну чверть, лучани святкували загальну перемогу в першому матчі спарки – 86:71.

Вже на початку гри «Старий Луцьк» на правах господарів захопив лідерство, перемігши у першій десятихвилинці з рахунком 20:16. У другій чверті лучани пішли у солідний відрив, який і вплинув на загальний результат матчу. Перед великою перервою рахунок був 50:34 на користь господарів.

По перерві луцькі баскетболісти дещо розслабились та дозволили виграти третю чверть южненцям, однак навіть перед четвертою десятихвилинкою «Старий Луцьк» мав доволі непогану перевагу – 64:51.

У четвертій чверті команди показали рівний баскетбол, але в підсумку сирена сповістила про впевнену перемогу «Старого Луцька» – 86:71.

Найрезультативнішим у складі лучан став Ілля Заєць – 21 очко. Відзначимо й Дмитра Швагринського, який оформив дабл-дабл (12 очок, 11 підбирань). Сьогодні команди зіграють другий матч спарки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus