USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На конференцію БФ «Патріоти Волині» не впускали журналістів

25 Червня 2017 17:54
Об’ємна програма святкування у Ковелі з нагоди п’ятої річниці діяльності благодійного фонду народного депутата України Степана Івахіва «Патріоти Волині» розпочиналася з урочистої конференції з красномовною назвою «Ми працюємо для людей». У відремонтованому ошатному залі Палацу учнівської молоді організатори зібрання, благодійний фонд,зібрали кращих своїх активістів, сільських голів, представників влади міста і району, а також сюди прибули помічники народного обранця, директор фонду «Патріоти Волині» Денис П’ятигорець і, звісно ж, депутат Верховної Ради України Степан Івахів. А ще – якщо вірити оголошенням в пресі і тим, що розклеєні по всьому місту, на урочисту конференцію організатори запросили й засоби масової інформації.

Ось тільки не вказали, що потрапити на цей урочистий захід можна тільки по індивідуальним запрошенням. Тому вже ближче до його початку, біля Палацу зібралося чимало громадських активістів, журналісти, члени Громадської ради на чолі зі своїм головою Миколою Печенюком, окремі депутати міськради, яким вхід був заборонений, пише ПроКовель.

Помічники народного депутата Степана Івахіва не дозволили журналісту видання переступити поріг ПУМу, пояснюючи свої дії відсутністю запрошення. Також вони повідомили, що дозволять представнику преси зайти в середину, але вже після того, як з’являться всі запрошені та розпочнеться урочистість.

Таку ж відповідь з вуст помічників народного обранця отримали й решта «не запрошених» ковельчан, які бажали почути свого депутата Верховної Ради.

Ось, приміром, голова Громадської ради при міській раді Микола Печенюк не приховував свого обурення зухвальством підлеглих Степана Івахіва, тому забажав особисто від нього почути, чому на захід не пускають усіх бажаючих. Він голосно покликав головного винуватця свята, а коли той вийшов на вулицю з приміщення, поспішив з’ясувати ситуацію: «Поясніть, кому ви зараз будите розказувати, що ви тут зробили? Я взяв людей із собою, щоб вони почули, що ви робите для Ковеля. Я - голова Громадської ради міста Ковеля для вас ніхто?»

Степан Івахів привітався з Миколою Печенюком, поспішив йому потиснути руку і особисто покликав на захід. Однак останній відмовився йти, мотивуючи тим, що «не піде через те, що тут таке робиться».

Зрештою, помічники народного обранця, які до цього неприємного інциденту пильно чатували при вході, щоб ніхто небажаний не прошпигнув до зали, покликали на урочистість всіх охочих почути про п’ятирічні досягнення благодійного фонду «Патріоти Волині».

Так зміг потрапити на конференцію й ковельський активіст, учасник Революції Гідності Сергій Котік, який увесь цей час стояв на вулиці з плакатом в руках. Нагадаємо, ковельчанин вимагає у влади повернути у власність громади землі в прибережній смузі річки Турія.

Варто додати, у фойє Палацу були представлені різного роду численні відзнаки Степана Івахіва, в тому числі Почесні грамоти, подяки, нагороди. А в переповненому залі тривала урочиста конференція - «Ми працюємо для людей».


ф
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гмм Показати IP 25 Червня 2017 18:18
Вперше чую про цей БФ. І що вони зробили корисного?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus