USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На кордоні з боку Польщі заплановані протести – можливі складнощі при перетині

2 Лютого 2023 13:18
Державна прикордонна служба України повідомляє про можливі складнощі при перетині кордону в деяких пуктах пропуску з Польщею через акції протесту з боку РП.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

«2 та 3 лютого 2023 року на під’їзних дорогах до пунктів пропуску «Корчова – Краківець», «Медика – Шегині» та 2 лютого 2023 року на під’їзній дорозі до пункту пропуску «Хребене – Рава-Руська» зі сторони Польщі заплановано проведення акцій протесту, які можуть вплинути рух транспортних засобів, що перетинають державний кордон», – йдеться у повідомленні.

ДПСУ просить громадян, які планують перетинати кордон з Польщею, звернути увагу та врахувати цю інформацію під час подорожі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus