USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На кордоні з Молдовою затримали клірика УПЦ МП, який переправляв чоловіків за кордон

12 Грудня 2023 11:44
В Одеській області біля кордону з Молдовою прикордонники затримали трьох порушників у рясах та одного у спортивному одязі.

Про це пише Держприкордонслужба.

З трьох чоловіків у рясах лише один належав до церкви – раніше працював у казначействі Києво-Печерської лаври, а потім подався служити на Харківщину.

Пізніше він вирішив переправляти чоловіків за кордон у змові зі своїм другом, який живе у країні ЄС. Нелегальний перетин кордону він оцінив у $4 тисячі з людини.

Читати ще: Здав волонтер: у Луцьку працівник фонду вимагав гроші за переправлення за кордон

Клірик перевдягнув «клієнтів» у богослужбовий одяг, відвіз до озера Кагул, де їх зустрів човен, і доставив пасажирів на протилежний берег, сказавши йти на світло, бо там уже нібито Молдова. Насправді порушників перевезли між двома українськими населеними пунктами, розділеними озером.

На затриманих склали протоколи про адміністративні правопорушення за спробу незаконного перетину кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гугл мапс Показати IP 12 Грудня 2023 12:13
Бач - Паша мерседес учиив їх що інтернет - це ЗЛО. А уміли б користуватись Google Maps - то відразу побачили б що озеро знаходиться на території України... По факту - 16 тис.долярів втратили. Плюс порушили купу заповідей - "не бреши", "не надягай чужу рясу", "не давай хабарі".....Хоча остання запівідь в МП ніби не вважається гріхом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus