USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На кордоні з Польщею у мікроавтобусі виявили 66 кг бурштину

24 Квітня 2021 15:42
Сьогодні вночі на кордоні з Польщею прикордонники Львівського загону зупинили мікроавтобус «Фольксваген» під керуванням 40-річного громадянина України.

Транспортний засіб прямував до сусідньої країни через пункт пропуску «Шегині», повідомляє пресслужба прикордонників. За інформацією оперативних співробітників Львівського прикордонного загону було ініційовано поглиблений огляд авто, під час якого прикордонники спільно з працівниками митниці виявили каміння жовтого кольору – попередньо бурштин, вагою майже 66 кілограмів.

Його приховали у конструктивних особливостях авто – в порожнинах порогів.

Зазначимо, що це найбільша партія бурштину, виявлена цього року на ділянці Львівського прикордонного загону.

Нагадаємо, що вчора у цьому ж пункті пропуску також було виявлено майже 9 кілограмів каміння бурштину, прихованого в порожнинах порогів авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Квітня 2021 23:09
бурштин - конторська схема, інших б'ють за це.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus