USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Ковельщині переселенці можуть отримати допомогу від чеської організації

18 Січня 2023 09:16
Внутрішньо переміщені особи внаслідок воєнного конфлікту, які проживають в Ковельській територіальній громаді, можуть отримати грошову допомогу від чеської гуманітарної організації «Людина в біді».

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Для того щоб зареєструватися в програмі грошової допомоги, необхідно прийти за адресою: м. Ковель, вул. Олени Пчілки, 17 (приміщення Ради ветеранів). Графік роботи: вівторок-п'ятниця – з 9:30 до 15:30.

Термін реєстрації: 17-20 січня 2023 року.

Один член сім’ї реєструє себе та інших родичів. Для цього потрібно надати інформацію з оригіналів документів: паспорт кожного члена родини, свідоцтво про народження кожної дитини; реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) особи, яка реєструється; довідка ВПО кожного члена родини, який має статус ВПО; у разі бажання отримати виплату на картку – номер IBAN рахунку (sms або документ з банку).

Найуразливіші домогосподарства будуть відібрані для отримання допомоги в розмірі 2220 грн на місяць на кожного члена родини упродовж трьох місяців одним грошовим переказом через Ощадбанк або на банківський рахунок.

Реєстрація не гарантує отримання допомоги.

Пріоритет надаватимуть ВПО, які відповідають наступним критеріям уразливості:

- багатодітні сім’ї;

- сім’ї з дітьми, які очолює один батько (мати)/опікун – з іншим батьком/опікуном (родина розлучена через воєнний конфлікт);

- сім’ї з людьми поважного віку (60+);

- одинокі люди/одинокі старші люди (60+);

- вагітні жінки;

- люди з інвалідністю;

- особи з хронічними захворюваннями;

- особи з важкими фізіологічними станами;

- сім’ї, що втратили члена сім’ї через воєнні дії;

- особи, які отримали поранення/втрату кінцівок через воєнні дії;

- інші вразливі категорії.

Читати ще: У Центрі допомоги переселенцям у Луцьку змінився графік роботи

Обробка даних після реєстрації триватиме не менш як місяць. Якщо ваше домогосподарство буде відібрано для отримання грошової допомоги, ви отримаєте sms-повідомлення від організації «Людина в біді» та від банку. Якщо ні – вас також проінформують через sms-повідомлення від організації.

Залишити відгук про процес реєстрації, якість виконання програми та поставити інші питання можна, звернувшись на безплатну гарячу лінію 0 800 210 174 (пн-пт з 9:00 до 17:00), або надіславши лист на електронну адресу hotline.[email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus