USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Ковельській у Луцьку ВMW збив 40-річного чоловіка

29 Січня 2020 10:39
На вулиці Ковельській у Луцьку автомобіль «BMW» збив пішохода. Потерпілого госпіталізували.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 19 годині 28 січня, інформує пресслужба поліції Волині.

За кермом транспортного засобу перебував 24-річний житель обласного центру. Водій допустив наїзд на 40-річного лучанина, котрий перетинав проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення травматології міської клінічної лікарні.

За фактом порушень правил безпеки дорожнього руху, які спричинили тілесні ушкодження потерпілому слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Цього ж дня по 20 годині по вулиці Петра Могили у Ковелі 55-річний місцевий житель, керуючи легковиком «Renault Fluence», здійснив наїзд на 58-річну місцеву жительку. Жінка отримала тілесні ушкодження, однак не госпіталізувалася.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus