USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На кожному із маршрутів Луцька курсуватиме хоча б один автобус для неповносправних

28 Січня 2020 15:25
У відповідності до закону, що починає діяти з 1 січня 2020 року, 50% автобусів на кожному із міських маршрутів рекомендовано пристосувати для осіб з обмеженими можливостями, але не менше одного автобуса на маршруті.

Такий проєкт рішення сьогодні, 28 січня, під час виконкому запропонував перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорій Недопад.

«Пропоную внести зміни до умов конкурсу на перевезення, згідно із якими на об’єкті конкурсу передбачена робота до 50% транспортних засобів, але не менше одного автобуса, пристосованого для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Тим самим ми стимулюємо перевізників у майбутньому підганяти автобуси під потреби неповносправних», - зазначив посадовець.

Члени виконкому такі зміни до проєкту рішення одноголосно підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus