USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Кравчука у Луцьку просять встановити відеореєстратори і лежачі поліцейські

17 Вересня 2018 17:44
Жителі Луцька просять обладнати пішохідний перехід на вулиці Кравчука, навпроти будинку 19а.

Відповідна петиція зареєстрована на сайті єдиної системи місцевих петицій.

«Також потрібно встановити штучну дорожню нерівність з обох сторін переходу. Оскільки, це найзручніше і найбезпечніше місце для переходу дороги пішоходам, а особливо дітям, які мусять переходити вул. Кравчука дорогою до НВК №26 і додому. На цьому участку неодноразово виникали аварійні ситуації, що несли загрозу життю школярів. Розглянути можливість встановлення там відеореєстраторів», - йдеться в тексті петиції.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась зауважив, що лежачі поліцейські встановлюють тільки там, де є аварійні ділянки, а це фіксує поліція.

«Це не є місце концентрації дорожньо-транспортних пригод і в планах на цей рік в нас немає облаштування лежачих поліцейських там. Щодо відео фіксації, то цим питанням наш департамент не займається», - додав Юрій Крась.

Станом на 17 вересня петиція зібрала 44 підписи з 300 необхідних.

До кінця збору підписів залишилося 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
saa Показати IP 18 Вересня 2018 02:48
Давайте по всіх дорогах покладемо лежачих поліцейських... На Кравчука, Конякіна, Соборності, Відродження, Волі, Ковельській, Дубнівській, Ровенській... Навіщо місту швидкий рух? Нехай авто більше димлять, гепаються, шумлять, не встигають... Зате пішоходи будуть царями міста...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus