USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На лікування актору-любителю з Луцька зібрали вже 96 тис. гривень, потрібно ще понад 80

7 Серпня 2020 08:00
На лікування актору з Луцька Тарасові Кацевичу вдалося зібрати 96 тис. грн. З них на підтримуючу терапію витратили 5 тис грн.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив Тарас.

Як зазначив хлопець, загалом сума, яка необхідна, – 180 тис. грн., тобто лишилося зібрати 84 тисячі.

«Я дуже Вам вдячний за таку цінну підтримку, адже без вас цієї суми б не було. Тому дуже вас прошу про будь-яку підтримку, зокрема фінансову, адже так нам вдасться зібрати всю необхідну суму на моє лікування, і це буде велика надія не лише на одужання, а й на щасливе майбутнє, адже потрібно думати про хороше і ніколи не опускати руки, тому з вашими силами, з молитвою, та з Божою допомогою у нас усе вийде і буде усе добре.

Бажаю усім бути здоровими, завжди приділяйте близьким час, та робіть добрі справи, і давайте руку допомоги не лише ближнім, а й тим, хто цього насправді потребує», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, 8 років тому Тарас виявив у себе на гомілці лівої ноги незрозуміле новоутворення. Медики діагностували агресивний фіброматоз та двічі прооперували хлопця, утім минулого року стався рецидив. Окрім того, із злоякісною пухлиною головного мозку шостий рік бореться його мама, 56-річна Марія Кацевич (Прибиш).

Номер Картки ПриватБанк 5168 7573 8915 9841 Кацевич Тарас Сергійович.

Номер картки Приват Банку для перерахування коштів 5168 7573 8915 9841 – Кацевич Тарас Сергійович.

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Кацевичу Тарасу Сергійовичу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus