USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На любомльській трасі прикордонники виявили 5 осіб з мотодельтапланом

9 Вересня 2016 11:47
Працівники відділу внутрішньої безпеки Північного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з оперативними співробітниками Луцького прикордонного загону вчора, 8 вересня, під час проведення заходів, направлених на протидію незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон з використанням малих літальних апаратів, виявили в районі траси «Любомль-Ковель» осіб з мотодельтопланом.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

П’ятеро громадяни України рухались на трьох легкових та одному вантажному автомобілі, в якому був мотодельтаплан без будь-яких документів. Також у них був відсутній дозвіл на здійснення польотів у зоні з особливим режимом використання повітряного простору.



За порушення прикордонного режиму на особу, яка мала посвідчення пілота, склали адміністративні документи.



За цим фактом проінформували представників Національної поліції та СБУ.



Окрім цього, в результаті оперативного обміну інформацією та за допомогою тепловізорів було відслідковано маршрут МЛА та зафіксовано факт скидання контрабанди. Невдовзі на цьому напрямку прикордонники суміжної держави виявили 2 громадян Польщі на автомобілі, в який вони завантажили майже 8,5 тисяч пачок сигарет білоруського виробництва. Скоріш за все, в автомобілі було куриво, яке порушники і скинули з літального апарату.

На даний час проводяться пошуки підприємливих «повітряних» горе- бізнесменів та причетних до даного правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Смолка Показати IP 9 Вересня 2016 13:48
Ростик чебурек па*ла без мене працює
Сеня Показати IP 9 Вересня 2016 17:45
Оце преса вміе написати,не розібравшись.в дійсності люди проводили обробіток полів,,,дисикацію.соняшника.а поприїжджали мало не всі служби.як треба то їх ніколи нема там де треба в дійсності.к раще займались тим чим слідуе займатись.Позор теж мені накрили контрабанду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus