USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Луганщині підірвали важливий військовий склад ворога

5 Липня 2022 08:21
Українські захисники продовжують знищувати військові склади в тилу ворога. Зокрема, вночі 5 липня вони підірвали один такий у Кадіївці, що на Луганщині.

Цю інформацію підтвердили джерела 24 каналу в розвідці.

Джерела у розвідці повідомили, що вночі 5 липня на Луганщині накрили ворожий склад з боєкомплектами. Він був розташований у Кадіївці в районі ЗБВ (раніше місто мало назву Стаханов).

Станом на 2:38 ворожі боєкомплекти вибухають вже другу годину. Тобто «приліт» відбувся приблизно за 30 хвилин після півночі.

Цей склад був одним з основних по постачанню снарядів на напрямку Попасна – Сєвєродонецьк – Лисичанськ – Бахмут. Наразі втрати росіян встановлюють.

Як ми писали, російські окупанти намагаються встановити контроль над територією Луганської області у межах адміністративних кордонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus