USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під російським Бєлгородом вибухнув склад боєприпасів. Росіяни шукають «український слід»

30 Березня 2022 01:55
Підконтрольні Кремлю видання повідомляють про вибухи під російським містом Бєлгородом на території військового містечка. Заявляють, що є поранені.

Російські ЗМІ пишуть, що вибух стався в районі села Красний Октябрь і жертв та постраждалих серед мешканців немає, повідомляє УП.

Місцеві пишуть, що вибухнув склад боєприпасів.

Джерело підконтрольного Кремлю видання повідомило про чотирьох військовослужбовців, які отримали поранення через потрапляння снаряда.

Згодом росіяни назвали причиною вибуху «людський фактор».
До вторгнення Росії в Україну до села Красний Октябрь росіяни стягували військову техніку.

Варто додати, що після вибухів під Бєлгородом серед росіян почалася справжня паніка. Як зазначають користувачі соцмереж, у воронезьких чатах – справжня істерія: хтось запевняє, що бачив солдатів НАТО, хтось верещить про українські ДРГ, викрадені автомобілі швидкої, мітки на будинках, що світяться в темряві. Одне слово – у російського страху очі величезні, ще й підсліпуваті.
Після вибухів, що пролунали в місті ввечері 29 березня, українські кібервійська поширили низку жартівливих повідомлень у мережі. І їх панічно підхопили росіяни, повідомляє 24 канал.

Тепер у місцевих чатах розносять фейки, якими росіяни атакували нас у перші дні повномасштабної війни. Зокрема, білгородців попереджають про розставлені в місті мітки та позначені на мапі «фермерські господарства» (їх вважають наступними цілями для «ударів»).
Мешканців Білгорода попереджають про українських «диверсантів».
І поки «сусіди» панікують, українці запрошують їх до, наприклад, Харкова.
Кажуть, «азовці» їздять російським містом на військовій техніці, що маркована літерою Z.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus