USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Луганщині спалахнула нова пожежа: вогонь наближається до електропідстанції, детонують боєприпаси

5 Жовтня 2020 14:30
У Луганській області спалахнула чергова пожежа у Станично-Луганському районі. Загоряння сталось між селищами Нижньотепле та Артема. Вогонь вже упритул наблизився до електростанцій, але від пожежі почали детонувати не розірвані раніше боєприпаси.

У Станично-Луганській РДА наголошують, що на місці вже працюють рятувальники, пише 24 канал.

"Черговий підпал між населеними пунктами Нижньотепле та Артема. Верховий вогонь підступає впритул до електропідстанцій. Від пожежі детонують не розірвані боєприпаси", – мовиться у повідомленні.

У райдержадміністрації стверджують, що вогонь з’явився раптово. Чиновники додають: запалало навіть там, де не було пожеж у 2014 – 2015 роках після масштабних обстрілів з «Градів».

Поки рятувальники стримують пожежу.
Нагадаємо, внаслідок масштабних лісових пожеж на Луганщині загинули 10 людей. Ще одну жінку вважають зниклою безвісти.

Як повідомлялося, біля села Нижньотепле Станично-Луганського району 27 вересня через пожежу вигоріло близько 20 гектарів. 30 вересня на території Луганської області було зафіксовано 146 пожеж. Станом на другу половину дня 1 жовтня 116 пожеж ліквідували або локалізували. За фактами пожеж поліція відкрила сім кримінальних проваджень.

1 жовтня КПВВ «Станиця Луганська» тимчасово закрили через небезпеку поширення вогню.

За даними ДСНС, найскладніша ситуація склалася від Станиці Луганської до Сєвєродонецька, де лісові пожежі набули загрозливого характеру для 32 населених пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus