USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На луцькому автозаводі кажуть, що виплатили зарплату працівникам

24 Червня 2014 10:50
ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» переконує, що зарплату працівникам підприємства виплатили.

Нагадаємо, до редакції Інформаційного агентства Волинські Новини звернувся лучанин, який повідомив, що працює на ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс». Він стверджував, що майже півтисячі працівників підприємства вже два місяці не отримують заробітну плату. Зауважимо, про цей інцидент в Територіальній інспекції з питань праці нічого не було відомо. Однак, подібні скарги від працівників підприємства кілька разів надходили торік.

Волинські Новини надіслали інформаційний запит на електронну пошту підприємства, однак там стверджують, що листа не отримали, а дізналися про нього лише з публікації.

Та відповідь на запитання, чи дійсно на ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» не виплачують зароблене, надіслали. Текст листа публікуємо без змін.

«Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» Публічного акціонерного товариства «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» немає заборгованості перед своїми працівниками.

У статті «Півтисячі працівників автозаводу в Луцьку не отримують зарплату?», що вийшла 29 травня 2014 році в ІА «Волинські новини» повідомлялось про те, що Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» Публічного акціонерного товариства «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» боргує працівникам заробітну плату.

Інформаційний запит підприємство так і не отримало, а змогло ознайомитись з ним лише на сайті Інформаційного агентства. Керівництво ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» повідомляє про те, що станом на 24 червня 2014 року заборгованості з заробітної плати перед працівниками підприємства немає».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ті Показати IP 24 Червня 2014 16:57
А Гунчик знову бреше ще в губернатори милиться.
Іт до Ті Показати IP 24 Червня 2014 17:40
Чому бреше? Дійсно на сьогоднішній день заборгованості немає, але скоро новий місяць і думаю що вона буде(
РОШЕН Показати IP 24 Червня 2014 21:06
Не "бреше" а говорить НЕПРАВДУ!!!! Станом на 24 червня праціникам виплатили тільки 8% зарплати за травень, Хоча можливо керівництво вважає що воно вже розплатилось і затримок немає. А ще забули згадати про чотирьохденний робочий тиждень, це також свого роду турбота про працівників, щоб не перепрацьовувались...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus