USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На луцький завод «Мотор» приїхали військові аташе 25 країн

29 Січня 2016 14:12
Військові аташе 25 країн із робочим візитом приїхали на Луцький завод «Мотор». Це закрите державне підприємство уже майже 80 років ремонтує двигуни військових літаків і є учасником державного концерну «Укроборонпром», - інформує IA ZIK.

Основна ціль візиту – налагодити військову співпрацю України з державами Європи, Азії та Африки. Члени делегації оглянули потужності підприємства, яке успішно освоює пріоритетні для держави напрямки імпортозаміщення російських деталей та переорієнтовується на західні ринки.

«Із майже 8 тисяч деталей, які необхідні для ремонту авіаційних двигунів, сьогодні близько 4,5 тисяч виготовляються на цьому підприємстві», – наголосив заступник гендиректора ДК «Укроборонпром» Артур Херувімов.

Цього року завод «Мотор» працюватиме в межах програми «Український щит», яка має забезпечити обороноздатність держави.

«Порівняно з минулим роком, цьогоріч виробництво зросло на 100 відсотків. Це також пов’язано і з військовою ситуацією на сході країни», – зазначив директор ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» Володимир Маракулін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дьодік Показати IP 29 Січня 2016 14:43
Диво-дивне, що вберегли це підприємство від розвалу. Керівники і колектив молодці.
Анонім до Дьодік Показати IP 29 Січня 2016 14:58
Бо для руських літаків і далі двигуни ремонтують. Війна війною, а контракт...
До аноніма до Анонім Показати IP 29 Січня 2016 18:14
Так в нас вся авіація на "руських" двигунах літає. Що тепер відмовитися від неї?)
Я Показати IP 29 Січня 2016 17:28
ДА ВБЕРЕГЛИ..... тільки тих що вберегли в сторону посунули а зараз цей пацан -пришелец все подерибанить.... а М отрунчику дали зірку героя-- йому памятник при житті при вході на завод треба поставити
Скарп Показати IP 29 Січня 2016 20:30
Двигуни то руські,та не для рашки, не дочекаються! Контрактів з окупантами жодних немає і давно не було. А про Матрунчика то правда, дійсно він вартий того! Хоча Маракулін теж з його команди і точно не підведе. Просто більше рішучості йому побажаєм, і завжди підтримаєм. Колектив за ним і він на нього може покладатись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus