USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На Львівщині блискавка вбила підлітка

15 Червня 2020 11:41
У Львівській області блискавка вбила 15-річного школяра.

Про це йдеться у сюжеті ТСН, передає УНІАН.

Хлопець разом із сестрою пасли корів. Під час грози, яка заскочила зненацька, додому не утікали, бо пильнували худобу. А сховатися у полі не було де. Розряд влучив просто у хлопця. Його 10-річна сестра одразу зателефонувала до рідних. Швидка приїхала за кілька хвилин, але врятувати хлопця не встигли.

Гроза розпочалася о 17:00, каже сусідка родини. Вона якраз гнала гусей додому і перестріла Миколу на пасовиську.

«Я досі не вірю, що так сталося», - каже однокласниця Миколи Аліна, яка була його найкращою подругою. Він щоранку носив до школи портфель Аліни, а дівчина допомагала йому з навчанням. Микола закінчив 9 клас, встигав допомагати по господарству мамі і навіть сусідам.

Одне з головних правил під час грози – вимкнути мобільний телефон, бо він слугує приймачем для блискавки. Якщо опинитися у полі – потрібно вибрати найбільше заглиблення і присісти. Ці правила можуть врятувати життя.

Миколу мама виховувала сама, у жінки залишилося четверо дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus