USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Львівщині можуть знову підвищити вартість проїзду в приміських автобусах

28 Травня 2021 16:24
На Львівщині можуть підняти вартість проїзду в приміських автобусах. За словами перевізників, мінімальна ціна квитка може зрости на 20%.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Твоє місто.

Перевізники, які обслуговують приміські, міжміські та обласні маршрути, можуть самостійно підвищувати вартість проїзду. Тож відповідно до їхніх витрат зростають й тарифи в автобусах.

Керівник Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка розповів, що на Львівщині можуть підвищити мінімальну вартість проїзду в приміських автобусах на 20%. Наразі вона становить 10 гривень, а після підвищення пасажирам доведеться платити вже 12.

«Мінімальна вартість на приміських маршрутках від грудня минулого року становить 10 гривень, але не виключено, що через те, що приміські перевізники зараз сплачують ПДВ, вартість може змінитися до 12 гривень», – зазначив посадовець.

Проте наразі остаточного рішення щодо цього немає. Водночас перевізники, відповідно до своїх витрат, можуть самостійно коригувати тарифи на проїзд у приміських, міжміських та обласних автобусах.

Як ми писали, У Львові вартість проїзду у громадському транспорті підняли до 10 гривень. Підвищити вартість проїзду планують й у Києві, Рівному та Полтаві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лемко Показати IP 28 Травня 2021 22:12
Бо ми того варті. Заможні жителі європейського міста можуть собі дозволити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus