USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Львівщині відбудеться фестиваль рок-музики Woodstock

3 Липня 2015 12:02
Що поєднує чарівні краєвиди Львівщини навколо замку Свірж, щасливих людей та драйвову музику? Звичайно, що це фестиваль «Woodstock Ukraine», який 7- 9 серпня знову об’єднає українців у співах, танцях та інших веселощах. Власне, саме так розповідають про майбутній захід організатори.

Фестиваль «Woodstock» здавна гуртував людей, які прагнуть миру. Наразі він вчетверте збере українців, яких об’єднує жага до мирного життя, любові, відкритості, розвитку масової музичної культури і культурного самовираження.

Для присутніх співатимуть МЕРІ, БЕЗОДНЯ, BAHROMA, ATMASFERA, AKUTE, ANEBO, INDYTRONICS, PIANO, 5 VYMIR, EPOLETS. Перелік гуртів ще узгоджується. Окрім Великої і Малої музичних сцен, тут чекають численні перфоманси, майстер-класи, ігрові активності, безліч знайомств – і все це в мальовничому замку Свірж.

Участь у фестивалі є безкоштовною. Але організатори просять заздалегідь зареєструватися.

Організатори фестивалю забезпечують необхідними умовами проживання, а саме:

місце на території наметового містечка, для розміщення власного намету;
робота кухні та магазинів;
пункт медичної допомоги;
охорона фестивального майданчика;
туалети та душ на території фестивалю;
кімнату для зберігання речей;
пункт підзарядки мобільного телефону;
рятувальна безпека на воді;
пожежна охорона фестивалю.

Захід організовано Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» та силами численних волонтерів.
З питань акредитації представників ЗМІ заявки приймаються на електронну адресу [email protected].

Довідково:

«Woodstock Україна» — український благодійний рок-фестиваль, символ вільного і мирного співжиття, а також взаємної допомоги величезної кількості споріднених ідеєю людей. В Україні фестиваль вперше відбувся у 2013 році на березі Чорного моря у селі Грибівка, Одеської області.

«Woodstock» – один із наймасштабніших і найвизначніших в історії рок-фестивалів в світі. Перший захід відбувся в 1969 році і став актом протесту проти війни у В`єтнамі та істеблішменту країни.

У 2012 році Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» вирішив перенести традицію «Woodstock» в Україну. З метою віддячити своїм волонтерам за сумлінну співпрацю з фондом над збором коштів для закупівлі медичного обладнання для дітей та дитячих лікарень, фонд започатковує традицію українського благодійного «Woodstock`у». Фестиваль Woodstock Україна є благодійним. Всі учасники та відвідувачі беруть у ньому участь безкоштовно. За порядком на заході слідкують загони волонтерів ВБФ "Серце до серця". Щороку фестиваль Woodstock Україна проходить у мальовничих куточках України. У 2014 році фестиваль відбувався під гаслом STOP WAR та об'єднав в собі тисячі небайдужих українців та європейців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus