USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські поліцейські-добровольці зі зведеного батальйону «Захід» вирушили на передову

31 Березня 2023 15:49
Відбулася чергова ротація волинських поліцейських зі зведеного батальйону Національної поліції України «Захід».

Про це повідомив очільник поліції Волині Юрій Крошко на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Побажав нашим хлопцям успішного виконання поставлених завдань, а головне – повертатись живими-здоровими», – написав Юрій Олександрович.

За його словами, усі поліцейські мають бойовий досвід ще з 2014 року, дехто з часу повномасштабного вторгнення відправляється на Схід вперше.

«Я впевнений, що вони з усім справляться. Бо мотивації і професіоналізму нашим поліцейським-добровольцям не бракує. Нехай Господь їх оберігає. Нехай поліцейські повертаються додому з перемогою», – зазначив начальник ГУНП у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
І Показати IP 31 Березня 2023 16:53
Багато поліцаїв-добровальців (цікавий термін) хтось бачив на передовій ? Передова-це передній край оборони противника чи наших військ
До І до І Показати IP 31 Березня 2023 20:03
Дибілко, вони під Бахмутом, а ти де?
Анонім Показати IP 31 Березня 2023 22:50
а чому сам не поїхав? На пару з Погуляйком міг би звільняти його рідний Донбас, а то все звичайну просту бідоту звикли відсилати, а самі в тилу завжди відсиджуються, хоча такі ж самі поліцейські тільки ще більш 'вмотивовані і вправні', інакше б не 'дослужилися' до таких висот.
Ліна Показати IP 1 Квітня 2023 11:52
Військові пенсіонери де??? З Києва поховалися по селах живуть в батьків!! Отримують від держави пільги,молодими вийшли на песію!! Чому їх не шукають??
До Ліни Показати IP 1 Квітня 2023 20:52
Ідіть і ви заробляйте пільги, групи, пенсію - можливо ви не знаєте зараз беруть всіх підряд. Навіть вільне місце Наді Савченко- льотчика-оператора і тоді будете шось п......и

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus