USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

На Львівській у Луцьку просять перенести світлофор

2 Листопада 2022 07:19
Світлофор, розміщений на вулиці Львівській біля Луцького національного технічного університету, просять перенести.

Таку пропозицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Володимир Корнійчук.

«Потрібно перенести світлофор, що біля Луцького національного технічного університету. Прошу перенести його до магазину (неподалік автостанції № 2, – ВН), оскільки там є перехрестя, яке сполучає вулиці Маковського та Станіславського з вулицею Львівською», – зазначив автор петиції.

Підтримати пропозицію Володимира Корнійчука можна тут.

Щоби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її повинні підписати мінімум 300 людей.

Читати ще: У Луцьку облаштують новий світлофорний об’єкт. Де саме

Нагадаємо, в Луцьку також просять встановити світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Львівської та Європейської, де часто стаються ДТП.

Як ми писали, нове будівництво світлофорного об’єкта запланували на вулиці Боженка, 34а в місті Луцьку, що неподалік школи № 20.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучани Показати IP 2 Листопада 2022 07:49
На Задворецькій - Клима Савура коли поставлять світлофор ?
турист Показати IP 2 Листопада 2022 07:57
Петиція по своїй суті безглузда. Яка її мотивація? Ніяка. Варто зареєструвати альтернативну петицію, щоб відправити актора в психлікарню.
Універ Показати IP 2 Листопада 2022 08:17
А у відповідь тисячі студентів і сотні викладачів технічного університету, які кожного дня змушені переходити вулицю і постійно наражаються на небезпеку, просять зареєстувати свою петицію, щоби скрутити петицію Корнійчука в тонку трубочку і ... , знаєте далі, шо з нею і з ним робити !
Петро Показати IP 2 Листопада 2022 08:43
У червні нинішнього року Корнійчук пропонував в петиції заборонити назавжди і назовсім продаж алкоголю. Її підисав він і ще декілька дурнів. Тому та теза, що йому потрібний кваліфікований психіатр, актуальна завжди.
Діагноз Показати IP 2 Листопада 2022 10:26
Дурень патентований !
Яша Показати IP 2 Листопада 2022 10:34
Підримую дописувача за встановлення сфітлофору на перехресті вулиць задворецької та клима савури а також встановити світлофор на виїзді від заводу кромберг шуберт на вулицю львівську
Вахович Показати IP 2 Листопада 2022 11:53
Я вам перенесу
Генеральний ректор Показати IP 2 Листопада 2022 16:26
Я завтра перегляну списки студентів, чи є там родичі, діти, племінники того петиціянта і відрахую їх з університету. А потім попрошу, шоби видали їм поліцейські світловідбивні жилети і нехай за руки переводять бабусь-професорок, студентів і університетських члєн-корів ! Бо якшо за справу візьмуться студенти-спортсмени - то петиціянт буде фінгалами сам світити, як світлофор !
студент Показати IP 2 Листопада 2022 17:20
Є краща пропозиція. Перенести світлофор за бажанням Корнійчука при його згоді, що він стане раком з опущеними штанами біля університету і буде регулювати перехід. Цілодобово. 17 Тільки так можна врегулювати це спірне питання.
Плуся Показати IP 2 Листопада 2022 22:21
Маладєц!ото правільно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus