USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.50 40.90
  • PLN 10.20 10.35

На Маневиччині відкрили меморіальну дошку Герою Анатолієві Пашку

24 Лютого 2023 13:22
Символічно 23 лютого 2023 року, в переддень страшної річниці російсько-української війни, у селі Нові Підцаревичі Маневицької громади відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Пашку Анатолію Миколайовичу – бійцю 24-ї механізованої бригади імені Короля Данила.

Анатолій Пашко героїчно загинув 28 травня 2022 року в селищі Комишуваха Луганської області, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України. Про це повідомили у Маневицькій селищній раді.

Меморіальний знак розміщено на території Новопідцаревицької початкової школи – філії ОЗЗСО «Цмінівський ліцей» Маневицької селищної ради, де колись навчався Анатолій Пашко.

У Анатолія залишилися четверо дітей, дружина та мати, які прийшли разом із усіма односельчанами вшанувати пам'ять тата, чоловіка, сина, Героя.
Почесне право відкрити Меморіальну дошку було надано ініціаторам встановлення пам’ятного знака – військовим побратимам Анатолія Пашка.

Слова співчуття родині висловив біля меморіальної дошки начальник відділу освіти Валерій Марчук. До пам'ятного слова про загиблого в бою Анатолія долучилися завідувачка Новопідцаревицької школи Інна Чилей та колишня директорка цього закладу освіти Галина Левокова. А маленькі учні школи сумно і так по-дорослому читали патріотичні поезії.

Після зворушливих промов настоятель храму селища Маневичі Віри, Надії, Любові та їх матері Софії отець Михайло освятив пам’ятний знак, до якого після заупокійної спільної молитви присутні поклали квіти й запалені лампадки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus