USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На маски для луцьких правоохоронців виділили 100 тисяч з бюджету

18 Березня 2020 13:57
На придбання засобів індивідуального захисту для працівників правоохоронних органів Луцька виділили 100 тисяч гривень.

Про це під час засідання виконкому сьогодні, 18 березня, повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова.

«Пропонуємо виділити кошти на придбання засобів індивідуального захисту для правоохоронних органів – працівників патрульної і національної поліції за рахунок зменшення резервного фонду. Ми вчора з ними спілкувалися, і правоохоронці не знали, де закупити засоби індивідуального захисту, але, згодом подзвонили і повідомили, що знайшли. Тому вони просять збільшити суму на закупівлю масок та дезінфекторів до 100 тисяч гривень: 50 тисяч гривень на патрульну поліцію, і стільки ж на ГУНП у Волинській області», – повідомила Єлова.

Так, члени виконкому таку ініціативу підтримали, проголосувавши у більшості «за».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 18 Березня 2020 14:56
Правоохоронні органи, це не лише поліція. Це й СБУ, прокуратура, податкова міліція, прикордонники, митниця і т.д. Їм дали маски? Чи далі будемо популістично верещати про вимагання ними хабарів, а забезпечення їх протиепідеміологічниим засобами має здійснюватись за рахунок їх самих?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus