USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку хочуть збудувати багатоповерхівку для поліцейських-атовців

31 Жовтня 2016 17:45
Збудувати багатоповерхівку планують у Луцьку на земельній ділянці, якою користується поліція. Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології та енергозбереження 31 жовтня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк розповів, що Головне управління Національної поліції просить збільшити кількість поверхів у запланованому будівництві на вулиці Глушець. Відповідне звернення надійшло в управління капітального будівництва. Але в Генеральному плані передбачена забудова до чотирьох поверхів.

Тож для того, аби змінити поверховість треба внести зміни до плану детального зонування території. Ці зміни розробляє проектна організація, а затверджує – виконавчий комітет. Тож замість 4-поверхового будинку на ділянці, що перебуває у користуванні поліції, хочуть збудувати 10-поверхівку.

«Таким чином хочуть забезпечити сім’ї загиблих, учасників АТО. Виконком дозволив розробити детальний план з врахуванням їхній побажань. В принципі, воно відповідає Генплану», – розповів Герасимюк.

Він також додав, що питання вже розглядали на громадських слуханнях і його винесли на містобудівну раду, де воно отримало схвалення.

Зрештою ж, члени депутатської комісії вирішили не рекомендувати виконавчому комітету затверджувати вказаний план території, оскільки він суперечить Генплану і плану зонування території. До питання пообіцяли повернутися, коли вирішать проблему автомобільної розв’язки поблизу сусідньої ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
НУДА Показати IP 31 Жовтня 2016 17:55
коментар було видалено
Людмила Показати IP 31 Жовтня 2016 18:24
Цікаво - чому пустують і заростають лісом гектари землі колишніх військових частин на Львівській і Привокзальній? А нові будинки тулять у місцях, де вони заважають жителям міста?
нуда Показати IP 31 Жовтня 2016 18:27
коментар було видалено
1941—45 Показати IP 31 Жовтня 2016 19:19
Для МУСАРИЛ -будем будувати вони С*КІ тіпа очістились після АТО-вони шакали відмороскі РИЛА понажирали -ХЕРОЇ
СУГС Показати IP 31 Жовтня 2016 20:06
Працівники поліції, які мають право на статус учасників АТО це виключно особовий склад "Світязя" , які безпосередньо брали участь у бойових діях. Але будинок будується не для них, а для різних штабних крис.
Робітник до СУГС Показати IP 2 Листопада 2016 20:48
Підтримую. Будуть ще п.дари зі зведених загонів, які наводили порядок кілометрів за 300 від лінії фронту.
замполітмудрик Показати IP 31 Жовтня 2016 23:01
ми вже отримали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus