USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«На межі суворих карантинних обмежень»: за минулу добу від COVID-19 померли дві волинянки

27 Жовтня 2020 15:34
Протягом минулої доби COVID-19 забрав життя 66-річної та 83-річної жінок із Волині.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції 27 жовтня.

Як повідомила головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, станом на сьогодні на Волині 249 випадків захворювання на COVID-19 завершилися летально.

Зокрема, за минулу добу внаслідок коронавірусної інфекції померло двоє осіб: 66-річна мешканка Володимира-Волинського та 83-річна пенсіонерка з Володимир-Волинського району.

«У всіх випадках мав місце важкий перебіг COVID-19, ускладнений гострим респіраторним дистрес-синдромом, пневмонією та супутніми хронічними захворюваннями», - зазначила Янко.

Також вона наголосила, що показник летальності по області – на стабільно високому рівні і перевищує допустимі державні показники.

«Ситуація із новими захворюваннями в Україні та світі, на жаль, тільки погіршується. Наразі в Україні спостерігається близько 7 тисяч нових хворих за добу. Але якщо ця позначка досягне 10 тисяч випадків, то будуть встановлені суворі протиепідеміологічні карантинні обмеження. У країні відбувається зростання випадків захворювання, і у нашій області в тому числі. На Волині за останню добу 232 хворих. За день до цього було - 183. Тож ми бачимо, що відбувається поступовий ріст захворюваності. Щоденно ми тестуємо понад 1000 осіб. Станом на сьогодні не території Волині підтвердили 13 тисяч випадків захворювання на COVID-19. Одужали понад 7 тисяч осіб, проте 5,2 тисячі людей продовжують активно хворіти», - зазначила головний санітарний лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правда Показати IP 27 Жовтня 2020 18:58
За день до цього 183? А за два - три дні до сьогодні скільки було? А було більше ніж двісті теж. Динаміка Волині, принаймі зареєстровані випадки, більш менш на стабільному рівні. Як же ж мені набридли ці маніпулятори(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus