USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На межі життя та смерті: розповіли про стан постраждалих у моторошній ДТП на Рівненщині

5 Травня 2022 10:21
Частина з постраждалих в результаті смертельної ДТП у Рівненській області знаходиться на межі життя та смерті.

Кількість жертв аварії може зрости, розповів очільник Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський в ефірі національного телемарафону, пише УНІАН.

Міністр додав, що аварія на Рівненщині безумовно є наймасштабнішою з тих, які трапилися за останні кілька років.

«На жаль, ми можемо зазначити цифру загиблих – це на зараз 26 і 12 поранених знаходяться в лікарні. Частина з них на межі життя і смерті. І ми розуміємо, що ця цифра, цифра загиблих, може збільшитися», – сказав чиновник.

Нагадаємо, на трасі «Київ-Чоп» 3 травня біля села Ситне Дубенського району Рівненської області зіткнулися бензовоз, маршрутний автобус і легковик. У результаті аварії загинули 26 осіб – двоє водіїв (мікроавтобуса та автобуса) й 24 пасажири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus