USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На мініфутбольному турнірі у Луцьку зібрали 20 тисяч на броньоване авто для військових. Фоторепортаж

30 Квітня 2022 21:11
В обласному центрі Волині відбувся мініфутбольний турнір «Кубок єдності», під час якого збирали кошти для волинських воїнів на передовій, аби придбати їм броньоване авто для виконання бойових завдань. Футболісти не лише класно провели час та відчули змагальну атмосферу, а й допомогли Збройним силам України, зробивши свій внесок у майбутню перемогу.

Асоціація дворового футболу вже не вперше проводить такий турнір. Минулого разу в «Кубку звитяги» взяло участь 32 команди, тоді на потреби військових вдалося зібрати близько 75 тисяч гривень.
Читати ще: Професійні футболісти та аматори: у Луцьку на мініфутбольному турнірі збирали гроші для військових. Фото

Цього разу на участь в турнірі зголосилося двадцять команд, тому вирішили провести два окремі турніри, аби команди змогли відчути змагальний дух, зігравши матчі у групі. Сьогодні грали дванадцять команд, які поділили на чотири групи, завтра у турнірі візьмуть участь вісім команд.

«До нас звернулася військова частина з проханням допомогти зібрати гроші на придбання броньованого автомобіля. Всі виручені кошти від проведення буде скеровано на потреби воїнів. Традиційно ми обрали поле, поблизу якого є укриття, тож в разі повітряної тривоги учасники зможуть сховатися та бути у безпеці. Цим футбольним святом ми трішки розрядимо обстановку, адже всі учасники не лише хотіли зіграти сьогодні, а й долучитися до збору коштів нашим волинським військовим», – зазначив керівник АДФ Микола Озюк.
Отож, у матчі за третє місце зійшлися невдахи півфіналів «Міщани» та «Альянс», які подарували гольову феєрію. Але все ж сильнішим виявився «Альянс» (5:3), який отримав бронзу.

У фіналі ж «Атлетік» та «Респект» грали обережніше, тому долю протистояння вирішив єдиний гол. «Атлетік» отримав золоті медалі, а «Респект» вимушений був вдовольнитися сріблом.
Сьогодні організаторам вдалося зібрати двадцять тисяч гривень, однак завтра сподіваються зібрати не менше.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus